Mihai Emanuel Gadea

N-am nimic nu  Mihai Gadea zis si Emanuel, nici macar nu ma intreb ce a cautat la Teologie si cum de la adventist a devenit ziarist. Recunosc ca nu ma uit la antene, nici macar la 2 si 3, desi ar trebui sa o fac ca sa am despre ce sa scriu pe Ghimpele.info, dar recunosc ca nu ma uit. Asadar nu stiu nimic despre ce discuta acest trio formidabil, aflu de obicei de pe FaceBook. Evident suntem alta generatie, el e nascut in ’77 la cutrenur, eu eram deja in clasa a 5-a, parca – nu garantez.

Mihai Emanuel Gadea, Mircea Badea si Mugur Ciuvica

Mihai Emanuel Gadea, Mircea Badea si Mugur Ciuvica sau cei trei muschetari de la Antena 3 – lipseste D’Artagnan – aka Dan Voiculescu au ei ce au cu doamna Kovesi. Bine, au ei ceva cu tori care nu-s de acord cu ei, dar azi sunt tare suparati ca fosta sefa de la DNA a fost in sfarsit numita sefa la Parchetul European. L-am vazut ieri la televizor si pe ex Calin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu – bai nene, cate nume poate sa aiba un om? Avea el ce avea cu Codruta si astia de la UE.

O intreava conspiratie la UE legata de numirea Codrutei Kovesi la parchetul european, ca si cand astia ar avea interesul sa o promoveze ca sa ce? Ca sa nimic, clar. Au dat o functie Romaniei, ca sa nu se zica ca nu participam si noi la structura europeana. Atat, ca altceva ce sa fie? Iar astia la antene fac spume, ca stai sa vezi, ca nu se poate, ca e prea de tot. Asa o fi, da’ la ce parlamentari avem la UE, lasa ca e buna si Codruta acolo, mai sperie ciorile de pe gard.

un trio formidabil

Mihai Emanuel Gadea, Mircea Badea si Mugur Ciuvica

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.