Mirabela Dauer si Raoul

Probabil ca multi au uitat de cuplul Mirabela Dauer si Raoul, ea o vedeta din trecut, el un tanar de viitor. Relatia lor a durat 10 ani, nu e putin daca te gandesti la diferenta de varsta. Raoul pe numele sau adevarat Rareș Cornel Borlea s-a nascut la Turda in anul 1979 pe data de 5 ianuarie, iar Mirabela Dauer in 1947 pe 9 iulie la Bucuresti. Asadar o diferenta de „doar” 32 de ani intre cei doi. Este de apreciat ca acest cuplu format din Mirabela Dauer si Raoul a durat 10 ani, nu e putin.

Mirabela Dauer si Raoul s-au despartit

Mirabela Dauer si Raoul s-au despartit prin 2014, pe cand Raoul avea 35 de ani iar Mirabela 67. Daca ar fi sa-i comparam cu Celine Dion si René Angélil [ decedat pe 14 ianuarie 2014 ], un cuplu la care diferenta de varsta era de 26 de ani deja vedem ca la romani diferenta era mult mai mare. Poate ca intre Raoul si Mirabela o fi fost doar o relatie platonica, sau poate au colaborat doar pe plan muzical, cine stie care-i adevarul.

Mirabela Dauer a debutat in 1963 si canta si astazi. DA, cele mai apreciate melodii sunt cele din tinerete, a colaborat cu Iuliu Merca de la Semnal M, cu Marian Nistor [ aceiasi generatie – nascut in 1943 la Fâlfani in judetul Arges ] iar la final evident cu Raoul. O gasiti si pe FaceBook pe profilul ei oficial. recomandarea mea este melodia „Plange un artist”, care probabil ne spune chiar povestea cantaretei.

Ce sa zic mai mult despre Mirabela Dauer, am crescut cu ea la radio si tv, mi se parea cea mai frumoasa melodie „fotoliul din odaie”, aveam o poza cu ea pe cand era slabuta, apoi am descoperit rock-ul si s-a cam dus muzica de estrada. Dar ea si muzca ei daiune si suint sigur ca o sa mai fie ascultata si peste 50 de ani.

Mirabela Dauer si Raoul

Mirabela Dauer si Raoul

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.