Mirajul magazinelor online

Toata lumea vrea sa-si faca un magazin online si de maine sa inceapa sa curga banii. Cum? Nu vinde toata lumea cu un magazin si o pagina de FaceBook? Nici macar nu ai nevoie de stoc, faci drop shipping si gata, se ocupa aia de tot, tu doar numeri banii si socotesti profitul. Sau si mai simplu, faci afliere, comisioanele curg garla. Pe bune? Un magazin online este fix ca unul off line, doar ca in loc de un loc fizic aici ai unul virtual. Multi cred ca trebuie sa fii in buricul targului, uitand ca uite Metro e mereu la periferie si totusi e plin.

Mirajul magazinelor online

Vrei sa-ti zic ceva? Eu chiar am un magazin online, nu zic ca n merge, dar nu e chiar asa cum cred unii, ca vinzi de nu mai stii sa numeri banii si profitul. Probleme? Mai multe deceat visezi, dar aici depinde si de marfa pe care o vinzi. Al meu e oarecum nisat, doar ca desi te-ai astepta ca toata lumea – ma rog, toti clientii – sa stie ce vor, am vazut atatea minuni, de nici nu credeam ca exista asa ceva pana azi.

Ai nevoie de trafic. OK, el poate fi organic sau din AdWords, din Social media sau din branding. Toate costa, sau ma rog pe FaceBook poti spera pe noroc si pe faptul ca nu vei fi dat afara pentru prea multa promovare gratis. Mai e si concurenta, preturi si calitate. Dar stii ce-ti propun? Incearca, vorbim dupa. Ca altfel nu ai sa ma crezi, o sa zici ca vreau sa te descurajez. DA, merge dar cu multa munca. Pe langa munca mai trebuie si bani multi investiti, asta daca nu le stii tu pe toate, sa-ti faci promovarea gratis. Chiar daca esti doctor in marketing si gratis tot nu e.

magazine online

Mirajul magazinelor online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.