Mircea Badea a #rezistat 5 secunde!

Am zis ca nu scriu despre Mircea Badea, dar nu m-am putut abtine dupa ce am vazut video-ul de pe pagina FB Esti fraier, pentru ca trebuie sa recunosc, a fost un mare fraier sa se ia a doua oara la harta cu motociclistul. Toader Tedi Emi a avut nevoie de 5 secunde cu tot cu preludiu sa zic asa, ca sa-l faca KO pe smecherul de Mircea Badea. Apoi tot el ne zice ca e OK, ca a stat asa culcat cam cinci minute sa-l examineze medicul, ca el era super de bine, facea planuri pentru emisiunea de la Antena 3! Pe bune?

Mircea Badea a #rezistat 5 secunde!

Mircea Badea chiar el

Mircea Badea a #rezistat 5 secunde!

Mai jos aveti un mic colaj cu Mircea Badea care o cauta cu lumanarea, se pare ca a gasit-o! Acum zice ca vezi Doamne, Toader Tedi Emi e specilist in mardeala, ca are trofee, etc. Da inainte de a intra in ring – a doua oara, nu stia? Asa ca desi se preta alt LOGO la postare, am pus medicul!

Ce crede omul asta nascup prin ’74 nu stiu, cert este ca la 44 de ani ai sai ar trebui sa fie ceva mai copt, daca mai intelegeti ce vreau sa zic! Mi-a placut colajul pentru ca sunt surprinse comentariile lui Mircea Badea de dinainte de meci, daca asta ar putea fi numit meci. Daca se vindeau bilete, vorba unui amic – Ladislau – nici nu apucai sa te asezi pe scaun ca deja meciul era gata! Asta fie e dus cu capul, fie asa e el, nu are scapare!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.