Mire la 80 de ani

Am zis eu ca dragostea nu are varsta, nu-i asa? Evident ca mireasa e ceva mai tanara, dovada ca barbatii sunt ceva mai indrazneti daca trec de 80 de ani, iar femeile la 69 inca mai spera la printul calare pe cal alb. Ca idee, cei doi sunt impreuna de mai multa vreme, doar ca nu au legalizat sa zic asa, relatia. Puteau sa astepte sa vina Dragobetele, sau macar Valentine’s day, dar uite ca ei au ales altfel. Iar ca sa nu va mai mirati asa de mult, cei doi au fost impreuna de 37 de ani! Adica au stat asa in concubinaj, iar acum au zis ei sa dea o noua directie relatiei.

Mire la 80 de ani

Vasile Andrei are 80 de ani si a stat impreuna cu iubita sa 37 de ani, adica de pe la 43 de ani, pana cand a decis sa-i ceara mana iubitei sale de 69 de ani – deci avea 32 de ani cand s-a mutat cu Andrei, iar cei 11 ani diferenta de varsta dintre cei doi, nu sunt se pare un impediment pentru a visa. Eu de cand ma rog de Teo sa mai facem o nunta, poate ca o sa fie distractiv si culmea, o sa mai facem si un ban – ca la prima si singura nunta, am iesit pe minus!

Sotia zice ca suntem prea batrani pentru nunta, uite ca Vasile Andrei o contrazice, merge si la 80 de ani. Nu as astepta chiar atat de mult, Mai ales ca ma gandesc sa-i fac si o surpriza pentru luna de miere – prima nu a fost cine stie ce bine gandita [ Ialta, Ucraina atunci , Rusia acum! ]. Cine stie, poate o conving pe la 70 de ani?

Mire la 80 de ani

Mire la 80 de ani

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.