Gogu

Moise Guran versus Guran Moise

Stiti ca e o vorba batraneasca, nu zi nimic ce ti-ar putea dauna in viitor. Moise Guran nu o stia, asa ca prin 2015 era ala de ne dadea sfaturi la toti: nu abandona jurnalismul pentru politica, iar daca o faci, lasa macar sa treaca ceva timp intre cele doua fete ale tale. Nu stiu daca Cetin e smecherul care a descoperit treaba asta, dar o iau si eu si o dau mai departe. Un fel de share, dar direct la mine! Colegul meu a scris de dimineata desre rapida trecere a lui Moise Guran de la jurnalism la politicianism, eu doar vreau sa adaug ca proverbul gura bate fundul, e inca valabila!

Moise Guran versus Guran Moise

Avand in vedere cele doua ipostaze ale lui Moise Guran putem zice ca a trecut cu brio in tagma politicienilor. Bravo si la mai mare! Acum na, ce sa-i faci? Te-au prins si pe tine cu garda jos, dar se mai schimba gusturile omului, vorba lui Alex. Adica Moise din 2015 il detesta pe Guran din 2020, asta e concluzia. Ei si? Pai cine il mai stie pe ala din 2015, cand asta noul, membru marcant al USR-ului, va aduce prosperitate Romaniei.

Parca-l vad peste doi sau trei ani: pai nu se poate face nimic cu clasa asta politica corupta, eu am vrut, dar n-a iesit la vot asa cum speram eu, 90% USR si 9% PNL, deci nu sunt eu de vina! Acum nu stie saracul ce clasa politica avem, nici macar nu stie de problemele lui Dan Barna [ asta de la ce partid e? ], iar Basescu desi mai e inca in politica, nu mai poate prelua problemele tarii in carca. A trecut vremea cand el era tapul ispasitor, Boc e bine mersi la Cluj, inca primar! Mai pe scurt, te-am prins cu cioara vopsita Moise, degeaba vrei sa despici apele, ca o sa te ineci in ele!

Declaratii Moise Guran

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.