Moise Guran si politica

Nici nu stiu daca am mai scris aici despre Moise Guran, dar despre politica am mai scris, asa ca daca tot asta e subicetul zilei, de ce sa nu pun si eu ai mei cinci banuti pe blog. Am inteles ca s-a inscris in USR sau ma rog, intr-un partid, nici nu conteaza in care. Prima chestie este ca omul e paralele cu economia desi face sute de supozitii pe tema asta, cand la televizor, cand la el pe blog. Asa si? Acum cica iese din presa si intra in politica, adica cam tot aia, dar pe alti bani.

Moise Guran si politica

Treaba cu gardul si cu saritul lui este proverbiala, asa ca in mod evident Moise Guran a vrut sa sara si el gardul. Nu e primul din zona economica care a facut-o, mai era unul pe la televizor, am si uitat cum il cheama – Ilie Serbanescu parca – care la fel se dadea atotstiutor si dadea sfaturi, pus la carma nu stiu a ce prin guvern, a dat bir cu fugitii in cateva zile – saptamani poate. Are viitor Moise Guran in politica? Depinde la ce viseaza, daca sta cuminte in banca lui, e posibil sa-l vedem prin parlament sau chiar in cel de la Bruxelles. Daca se baga in fata, o sa-l mance cainii.

Mare scofala, Moise Guran a scris ceva la el pe blog si gata avem o store si marii bloggeri au si ei o paine de mancat. Se discuta si se tot schimba opinii despre viitorul lui Moise Guran in politica. Eu sper sa ramana acolo, pentru ca pentru mine e mai interesant televizorul decat politica. Maine parca-l vad si pe Dragos Patraru in politica, asa cum i-am vazut intr-o vreme pe sindicalisti dand buzna in haznaua de la Casa Poporului.

Lasand criticile la adresa lui Moise Guran, are si el dreptul sa faca politica, ca orice roman. Asa ca eu nu de asta sunt nemultumit, ci de faptul ca avem o clasa politica de tot rasul. Cu unul in sus sau in jos nu se schimba nimic. A, daca-l vedeam sef de partid, atunci deja era o alta discutie. Asa ca simplu membru de partid, nu inseamna chiar nimic. Poate un plus de 10 alegatori rataciti, care se vor alatura votantilor acelui partid in care a intrat Moise Gurean de curand. Am inteles ca e vorba de USR, putea la fel de bine sa fie si PSD, tot aia era. Alta gura d ehranit din contributiile noastre, nimic nou sub soare!

Moise Guran in politica

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.