Moldovenii, cei mai mari afaceristi pe FaceBook

Deja v-am spus ca administrez cateva zeci de grupuri de romani si moldoveni din diaspora, dar sincer sa fiu nu am vazut mai afaceristi ca moldovenii. Nu ma refer la transportatori, ai impresia ca 10% din romani si moldoveni fac doar transport – in mare parte ilegal, moldovenii chiar scriu ca o fac cu masina personala [ ca si cand asta ar conta, doar ca induc lumea in eroare crezand de multe ori ca merg ocazional, dar ei o fac saptamanal! ]. Deci nu despre ei e vorba, ci despre cei ce vand nu stiu ce de slabit, pentru facut copii, iar cei mai activi sunt cei ce posteaza video cu machiaj.

Moldovenii, cei mai mari afaceristi pe FaceBook

Un lucru nu au realizat acest afaceristi: ca prin postarea zilnica a unor reclame personale nu reusesc in afaceri, ci doar enerveaza membri din grupuri sau ii determina pe administratori sa-i dea afara, sa-i blocheze, etc. Nu discurt de cei care au aprobarea administratorilor din grup, care au o strategie, etc. NU, ma refer la cei care de capul lor fac astfel de lucruri. Sunt doar doua posibilitati: fie ceea ce ofera este o pacaleala si atunci nu le pasa ce se intampla, daca prind un fraier, e super!

A doua varianta este aceea ca serviciile sunt pe bune, dar nu inteleg ei cum merge FaceBook la capitolul promovare. Iar aici ai la fel doua variante, dai banii pe FaceBook Ads sau la cei ce se pricep la promovare. Cam astea sunt alternativele, restul este pierdere de timp! Tu faci cum vrei, pana la urma traim pe o planeta libera, doar ca sincer vorbind, e pacat de energia risipita.

facebook si adevarul

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.