Monetizare site

Cine nu isi doreste mai multi bani de pe urma muncii sale la un site? Iar daca ai trafic, e de asteptat sa-l si poti monetiza destul de bine, iar in afara de varianta Adsense, pentru cei ce doresc o altfel de afisare a reclamelor recomand sa incerce www.popads.net sau popcash.net, doua retele care cel putn din informatiile noastre platesc, si platesc inclusiv pentru trafic din Romania.

Noi am incercat pentru a vedea rezultatele linkbuks, o varianta mai bunadecat AdF.ly (care in acest moment, cel putin pentru traficul din Romania a redus tarifele la jumatate.

Vrei sa faci bani online, trebuie sa ai rabdare si sa incerci ce se potriveste mai bine pentru traficul si nisa ta, retete miraculoase nu sunt, sau daca sunt, nimeni nu le pune la dispozitie.

Si nu uita un mic secret, daca iti doresti trafic, ar trebui sa ai o pagina cu autoritate, un PageRank macar 2, desi abia la 4 poti incepe sa speri la venituri reale din advertoriale, banere si alte astfel de variante de monetizare uzuale.

Poate vrei sa citesti si:

One comment

  • Bani online

    Va recomand ro2.biz/publishers.php , plateste la 1 dolar realizarei, deci e ok. Sunt seriosi si nu fac nazuri la trafic! Merita incercat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.