Mukinka Chibanga – inca un negru in Romania

Probabil ca Mukinka Chibanga este primul actor de comedie cu adevarat talentat din noua generatie de romani proaspeti – adica emigrati la noi. Si da, Mukinka a venit aici din Belgia, adica din spatiul Schengen. L-am vazut la iUmor, si chiar are mult umor [ negru ]. A reusit el sa castige editia a saptea de la iUmor? A reusit si inca in ompetie cu „ai nostri”. Adica nascuti si crescut aici, doar ca el a venit cu mult talent, adaugat la un umor subtil, ce a cucerit atat juriul cat si publicul. A surprins societatea de la noi mai bine ca unul trait aici de cand se stie. Un fel de Caragiale modern, dar un pic mai colorat. Sa ne traiasca!

Mukinka Chibanga – inca un negru in Romania

Premiul de 20.000 de euro castigat de Mukinka Chibanga la iUmor e mai mic decat mi-a furta mie madam Braguta, un Kodiaq nou – nout, dar este un prim pas catre marele succes pe care-l prevad lui Mukinka. Actorul nostru si-a luat o sotie de la noi, frumoasa si talentata la randul ei. Sa vedem care o sa devina mai celebru, ea sau el. Povestea lui este una clasica, a venit in Romania din curiozitate, s-a indragostit si a decis ca aceasta va fi patria sa. Asta in timp ce multi pleaca acolo de unde a venit el, ca sa se inavuteasca.

Acum Mukinka Chibanga este tata, oferind tarii noastre inca un cetatean de seama. Pentru ca se stie ca noi romanii aveam nevoie de sange proaspat ca sa mai scapam de lenevie si de visul asta de a pleca departe in cautarea cainilor cu colagi in coada. Umorul l-a ajutat pe romanul nostru de ocazie sa isi cucereasca viitoarea sotie, acum l-a ajutat sa cucereasca si publicul roman, cine stie ce mai urmeaza.

Plecat din Africa,  Mukinka Chibanga a trecut mai inati prin capitala Europei, dar i-a placut mai mult in capitala Romaniei, sau ma rog – i-a placut romanca care azi ii este sotie si este mama primului sau copil.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.