Munca pe internet si imbogatirea rapida

Am avut sansa sau nesansa sa administrez/moderez cateva zeci de grupuri pe FaceBook, asa se face ca din ce in ce mai des am de sters postarile de genul: vrei sa faci bani stand acasa? Lasa un mesaj cu DA. BA, sau parca si te contactez eu! Da-mi un mesaj in privat si iti spun tot ce doresti sa stii! Adica totul e gratis si fara ascunzisuri, dar e nevoie sa-i scrii madamei sau lu monsieur in privat? Asta daca vrei sa te imbogatesti peste noapte stand acasa!

Munca pe internet si imbogatirea rapida

Ca sa nu mai fiu nevoit sa le explic de fiecare data cum sta treaba, le zic aici si doar le dau un #TAG pe numele lor, ca sa nu se mai oboseasca sa posteze. Deci la 100% din cazuri avem doar doua variante, fie o retea MLM de doi bani ca la Caritas, unde tu tot incerci sa vinzi nu stiu ce produse, fie varianta cat de cat onorabila, o retea de tipul Avon, Oriflame, Amway, etc. Ca sa fie si mai clar, cel care posteaza e un fel de sef si tu te stradui sa vinzi ca el sa ia un comision. In mare parte produsele nu sunt cine stie ce, dar sunt disponibile doar in retea. Sau ma rog, hai sa nu discutam de calitatea produselor, ideea este ca cel care scrie mesajele spera sa faca el bani pe spinarea celor ce intra in retea!

Cand vad mesaje de genul: caut cinci mamici, sau uite ce munca pe internet, ma mir ca nuai auzit de ea pana acum, dar uite eu sunt asa de generoasa, doar tie iti zic secretul daca-mi lasi un mesaj. Pai nu era mai mai simplu sa-ti faci un site sau o pagina pe FaceBook si sa explici la toti, asa cum fac eu aici? Ca sa nu te mai chinui sa explici de 100 de ori. Dar culmea este ca daca ii scrii, iti da un link si zice ca acolo ai tot ce vrei, ramane numai sa numeri banii! Pe bune?

Hai sa va zic si eu un secret: NU poti face bani pe net fara multa munca, o zice unul care face asta de 10 ani! Asadar lasati vrajeala, stiu ca vreti sa luati voi banii va lider Avon, Bonbon sau mai stiu eu ce retea, dar incercati sa o faceti oriunde, numai pe grupurile administrate de noi, NU! Ok? Succes!

Bani pe net

Munca pe internet și îmbogățirea rapidă

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.