My Opera – ajuta sau nu in SEO

O experienta online te poate ajuta la multe, daca mediul acesta te intereseaza, iata ca un concurs SEO pune la incercare o teorie legata de promovarea unui site. Visul oricarui blogger este sa fie citit de cat mai multa lume, dar cum sa faci sa fii citit?

Un studiu pe TOP 20 arata ca majoritatea site-urilor de pe primele pozitii, ca trafic, sunt citte nu din cautari ci din trafic venit de pe site-uri de socializare. Ar putea My Opera sa te propulseze pe motivul ca are un raport de ranking excelent pentru bloguri noi? Raspunsul e greu de dat, pentru ca in general nu prea gasesti nise interesante, deci nu ai cu ce sa compari.

Ceea ce este sigur, este ca odata ce ai scris pe un blog nou pe acest portal, esti propulsat pentru ceva timp, destul de scurt, pe prima pozitie, apoi culmea, dispari definitiv din cautari. Un domeniu personal, fie el si free, chiar daca nu te pozitioneaza din prima pe prima pagina, totusi ramane acolo unde ii este locul si peste o luna, insa pe My Opera, dispare imediat ce minim trei alte bloguri ocupa pozitiile. Nu am vazut niciodata patru  bloguri in SERP de pe My Opera, deci, va las pe voi sa mai analizati si sa spuneti cum stau treburile.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.