Ne diversificam pe cat putem

Am decis sa facem ceva nou, sa oferim lectii de limba germana membrilor din grupurile noastre. Asta pentru ca fara a sti limba tarii in care lucrezi iti va imposibil sa avansezi in cariera [ asta daca nu esti deja atat de important incat te vor tine si asa, angajand pentru tine un translator ]. Avantajul sutelor de site-uri vechi este ca deja avem o lista cu ceea ce se cauta, asa ca va trebui sa rescriem articolele pentru a ne completa traficul aici. problema este ca site-ul asta nou nu prea are autoritate, dar speram sa o capatam in curand.

Ne diversificam pe cat putem

Stiu ca nu am facut primul pas cu dreptul, am inceput sa publicam lectii de limba germana, pe un site generalist. Dar speram noi ca ne vom diversifica curand tematica, vom reorganiza categoriile, tagurile si o sa fie totul ok. Probabil ca e ok sa scrii despre Dumitru – Silvestru Șoșoacă, daca lumea despre asta vrea sa citeasca. Altii vor sa stie totul despre averea lui Sebastian Dobrincu, doar pentru ca asta se da la stiri mereu. Vom fi in pas cu vremurile, vom scrie cam despre tot ce se cauta, pe masura ce timpul ne va permite. Oricum ce putem spune este faptul ca nu vom evita subiectele de acest gen.

Ne bazam foarte mult pe comunitatea de pe retele de socializare, pentru ca pana la urma acolo este masa de cititori pe care o putem accesa cel mai usor. Daca ceea ce scriem va fi interesant, cu siguranta ca ne vor urmari. Pana acum am reusit sa adunam multi romani alaturi de noi, banuiesc ca asta s-a datorat si faptului ca am postat lucruri de calitate. Vedem in curand daca este sau nu asa. Spor la citit dragii internauti.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.