Noteaboutlife intarzie sa apara

Desi era anuntata pentru luni, lansarea retelei de socializare Noteaboutlife a romanului Lucian Mustata nu este inca de gasit pe internet. Poate nu am gasit noi adresa URL, sau poate de fapt era vorba de alta zi de luni. In orice caz, Noteaboutlife promite sa ofere ceva in plus fata de FaceBook sau alte retele de acest gen. Ce anume va oferi vom vedea, ideea este ca daca am scapa de o retea Mega-Ultra internationala cum este FaceBook si am avea una romaneasca ar fi ceva bun.

De ce cred ca e mai buna o retea pur romaneasca decat una gen FaceBook? Pai am cam obosit sa sterg cererile de prietenie de la indieni si filipinezi. Prefer sa am o retea unde sa vad ce este legat de Romania, de locuri de munca pentru romani, de comunitati romanesti din SUA, Canada sau Germania, dar nu reclame de la nu stiu ce panarama de pagina a unei companii.

Cum va arata Noteaboutlife, ce facilitati va avea, este sau nu copiata dupa modelul uneia existente, vom vedea. Sper sa nu fie un alt noi2 sau alta balarie de genul asta!

UpDate: se pare ca Noteaboutlife este disponibil la www.noteaboutlife.com, so get it!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

2 comments

  • WebRp

    Prima impresie: Neterminata, fara nici un folos, parca ar fi o gluma! Daca nu ai ce face, raspunde la intrebari, apoi da sign out si uita de platforma – cam mult spus, am eu una mai faina, nu foloseste nimanui. Vrei sa vezi? Click aici!

  • Costin

    Cat de „desteapta” e asa zisa retea de socializare … aici costinmoraru.ro 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.