Noua functie de aprobare automata a membrilor pe FaceBook e un dezastru

FaceBook a introdus o chestie noua: aprobare automata a membrilor in grupuri, nu mai zic ca pot posta si cei ce nu fac parte din grup. Asa ca acum ai scapat de o problema si ai capatat 100. Nu mai zic ca de azi nu pot sterge membrii din grup, pur si simplu optiunea exista dar nu face nimic. Asa ca m-am trezit cu zeci de comentarii inutile, pe care trebuie sa le sterg manual! Am uitat sa-ti spun ca am 60 de mii de membri in grup? Va sa zica FaceBook este din ce in ce mai rau, iar aici nu ma refer la faptul ca dezactiveaza aiurea conturi, ca blocheaza membrii vechi pentru ca algoritmul sau nu poate sa inteleaga postarile, ci la faptul ca merge anapoda!

Noua functie de aprobare automata a membrilor

Am doua grupuri ce insumeaza peste 120.000 de membri, foarte active si de interes. Adica lumea nu e acolo sa se distreze, ci chiar are treaba. In loc sa se axeze pe stergerea membrilor bulk, sau macar a postarilor lor, chici ce face FaceBook? Imi pune bete in roate, asa ca probabil un astfel de articol nici nu se poate distribui pe reteaua de socializare. Atunci de ce-l scriu? Ca poate mai trece pe aici cineva care are aceleasi probleme si ma ajuta sa le rezolv cumva.

Sincer sa fiu nu stiu catre ce se indreapta FaceBook acum, dar spre bine cu siguranta NU. Daca maine ar apare o retea noua pe Romania sunt sigur ca ar migra 90% dintre cei inscrisi pe reteaua lui Zuckerberg. Eu am nevoie de retea pentru ca am niste site-uri cu informatii nisate, la care se ajunge mai usor prin intermediul unei astfel de retele. OK, pe lamga varianta scrisa de mesaje mai permite si video + audio, de asta cred ca sta lumea pe FaceBook, ca e mai usor sa comunice. Plus ca na, din cand in cand mai auzi o gluma buna, o stire interesanta, dar eu de pe telefon nu intru niciodata. Pe PC mai e cum e, pe telefon e dezastru de multa vreme, dovada si cam ce intelege lumea ca se intampla acolo.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.