Noua organizare pe servere

Cum am mai spus in cateva randuri, am fost jecmanit de catre fosta consoarta de toata munca mea de 16 ani in mediul online. Asa ca m-am reorganizat pe trei servere si 2 IP-uri. Este evident ca a muta 100 de site-uri pe cateva domenii ramase [ toate pe TLD-ul .RO ] nu este o munca usoara. Totusi pe serverul 79 am ro.org.ro si wPress.ro, unde incerc sa ma regrupez. Azi de exemplu am de gand sa mut intreaga arhiva cu actori, filme si seriale pe acest domeniu, ca sa sune putin complicat [ ro.org.ro este deja complicat de tinut minte, dar am timp destul sa vad ce si cum ma reorientez in continuare ].

Noua organizare pe servere

Au fost distruse site-uri create acum sapte sau opt ani, unele cu mii de articole, cum a fost e4RO. Unele au fost chiar insusite de sarlatani, dar nu ai ce face cand nu ai avut minte si le-ai lasat tableta cu parole la indemana. Asa ca azi m-am apucat de refacut cateva site-uri. Unul este cel legat de biografia actorilor, de fapt ar fi trebuit sa fie doua subdomenii. Ma gandesc ca la final va trebui sa refac intreaga structura, ca sa fie una logica, usor de utilizat de catre cititori, dar momentan ma axez pe continut, pe monetizarea lui, ca pe urma, pe masura ce se recupereaza venitul [ momentan sunt la 10% ], sa incep adevarata restructurare.

Daca le pun la punct, va fi bine pentru toata lumea: pentru mine si pentru cititori. Initial am mers pe 40 de domenii, acum trebuie sa ma limitez la maxim 10. Iar faptul ca nici hostingul nu mai este asa de lejer, va trebui sa fiu atent l aceea ce fac, ramanand in final cu un singur hosting.

OK, deci am zis ca am doua subdomenii puse pe serverul 79, sa vad ce am si pe 67 [ cel mai vechi de fapt cont de reseller de la Claus Web].

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.