Ma enerveaza noul design de la FaceBook

Cum pot sa revin la vechiul design de la FaceBook? Cred ca asta e intrebarea cel mai des intalnita despre site-ul de socializare. Din nefericire nu mai este posibil, odata incarcata noua interfata pentru FaceBook, degeaba stai tu pe PC sau laptop, ai impresia ca esti pe un smartphone defect. De ieri tot incerc sa ma acomodez cu lucrul productiv pe grupurile mele de FaceBook, dar nu merge. Teoretic ar trebui sa exclud toti membrii care nu-mi convin si sa las postarile la liber. Altfel o sa am de lucru prea mult ca sa merite.

Ma enerveaza noul design de la FaceBook

Daca nu pot sa revin la versiunea mai veche de FaceBook, inseamna ca trebuie sa ma adaptez. N-am lucrat niciodata pe telefon sau tableta, am preferat mereu PC-ul si laptopul, acum insa e asa de aiurea, ca imi vine fie sa migrez pe VK, fie sa abandonez grupurile mele unde s-au strans peste 200.000 de membri. Activi, asta e buba.

De multe ori orice pas inainte e un sut inapoi. Hai ca asta a fost tare, nu ma asteptam la asa o cugetare profunda, dar sincer nu-mi place deloc noul design de la FaceBook. Macar ma puteau intreba daca vreau sa raman la cel vechi, cu najunsurile lui. Asa asta e, ne place ok, nu ne place, tot OK. Parca vad ca va migra lumea la rusi pe VK, eu oricum mi-am facut cont. Seamana izbitor cu vechiul FaceBook, doar ca nu e asa de plin de reclame enervante! Si e plin de fete frumoase.

Zoso și femeile

Ma enervează noul design de la FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.