Noul FaceBook este din ce in ce mai rau

Noul FaceBook este din ce in ce mai rau, mai ales ca de cateva zile nu mai poti folosi interfata veche. Au schimbat mai intai la grupuri, de unde puteai reveni timp de 48 de ore, apoi la pagini si gata. Dar ca sa fie perfect, la cateva grupuri nu mai pot aproba membri noi, a disparut pur si simplu rubrica. Am adaugat admini noi, crezand ca o fi o problema de la contul meu, nicio modificare. Ce-i drept am problema asta doar la grupurile cu peste 50.000 de membri, sau mai exact peste 54. In afara de interfata greoaie, ce sa mai zic despre noul design al FeceBook? Nimic de bine, evident.

Noul FaceBook este din ce in ce mai rau

Daca luna noiembrie a fost sa zicem asa, destul de ok, decembrie a inceput jalnic si acum se redreseaza. Am inteles ca a fost si un mic update de la Google, desi nimeni nu este sigur ca ar fi asa ceva. Oricum eu am probleme mult mai grave de rezolvat, dar nici sa abandonez de tot munca online nu pot. Pana la urma este singura mea sursa de venit. Nici comertul online nu mai e ce era odata, este evident ca lumea nu mai da banii asa de usor.

Nu ma plang, inca este ok si chiar daca lucrurile nu merg ca pana acum, am ceva rezerve pentru zile negre. Sa speram ca nu mi le termina sistemul medical mai repede decat pot eu recupera si acumula. Le multumesc clientilor mai vechi, cei noi nu prea se vad la orizont, asa ca incerc sa fac planurile cu ce avem. Doar ca e mai greu cand si FaceBook iti pune bete in roate.

Am o nedumerire: ma indoiesc ca cineva a spus ca e multumit de noul lor design, atunci de ce ne-au mai intrebat daca nu tin cont de parerea noastra? Functionalitatea este alterata inclusiv pe mobil, nu am incercat pe tableta, pentru ca de fapt desi lucrezi pe Android, aspectul este fix cel de laptop. Nu inteleg prea bine cum merge treaba asta cu tabletele, dar ma gandesc ca totul e legat de dimensiunea ecranului si rezolutie si nu de platforma. Asta pentru ca deja gasim Androidul pe tabletele de mari dimensiuni, care sunt mai degraba laptop-uri.

Noi ne apropiem vertiginos aici de 2.000 de articole, chiar daca nu mai scriu zilnic. Traficul este in crestere – cel organic, pentru ca din Social Media nici nu mai am cum, pentru ca nu mai distribui nimic de peste doua saptamani. Oricum nu scriu lucruri care merita distribuite, asa ca nu este nicio pierdere pentru cititorii mei.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.