Noul Kit Goblen

Asa cum era de asteptat cu un site care aduce zilnic sute de vizitatori – Kit Goblen – a trebuit sa facem o mutare de pe subdomeniul e4Ro pe domeniu propriu – KitGoblen.Info – un nou inceput. Site-ul era o prezentare a goblenurilor de la Luca’s Chisinau, insa cu timpul a devenit mult mai interesat. Acum gasiti pe el informatii despre broderii, lectii de brodat si mule altele.

Noul Kit Goblen

In speranta ca de acum va fi mai usor de retinut adresa site-ului, speram noi ca in scurt timp Kit Goblen sa devina un brand, cel putin pentru iubitorii acestei forme de arta. Aaugand pagina de facebook, care asa cum vedeti are acum 4.178 de membri si un impact de 14.000, iar peste 53.000 de persoane au interactionat cu postarile nostre, este evident ca suntem pe drumul cel bun.

In afara de faptul ca puteti cumpara ieftin kit-uri Luca’s, puteti intra in legatura cu alti iubitori ai goblenului din intreaga lume, din Germania, Itlaia si Canada, Rusia sau chiar Tarile Baltice. Din pacate cei din Bulgaria si Polonia vor sa primeasca scheme gratis, dar speram noi ca in curand vor intelege ca NU se poate! Luca’s vinde kit-uri nu scheme! Oricum iesi mai scump sa cumperi atele si schema decat sa iai direct goblenul.

Va reamintim ca ne-am asociat de curand si cu cei de la WebZone.Info, deci ne extindem, avem si un forum (SEO), dar inca nu e gatra, deci nu va zicem adresa! Am renuntat la 50% din activitatea de content writing in favoarea propriilor site-uri, si va zicem ca merita!

Kit Goblen Info

Kit Goblen Info

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.