Noul Microsoft Edge bazat pe Chromium

Uite cum am ajuns eu pe Wiki cu 225 de articole, azi va spun cate ceva despre noul Microsoft Edge bazat pe Chromium. Prima observatie si cea mai importanta: preia automat setarile de la Google Chrome, deci nu mai trebuie salvate parole, semne de carte, etc. Merge din prima ca si cum nu ai facut nicio modificare! Un +1 de la mine, fara retineri. Parerea mea este ca poti face trecerea fara nicio remuscare. Nici resurse nu consuma mai mult ca vechiul browser, pe toata linia doar avantaje.

Noul Microsoft Edge bazat pe Chromium

De ceva vreme intampinam probleme pe Google Chrome, mai exact se bloca cand incercam sa incarc poze pe FaceBook, asa ca nu era nimic de facut nici dupa 10 ore, singura rezolvare era power off de la buton. Asa ca ce mi-am zis, da sa fac o proba la noul Microsoft Edge bazat pe Chromium, sa vad cum merge – o fi o deosebire fata de vechiul Edge. Da, este!

Nu am cum sa trag concluziile legate de eroarea anterioara pana nu fac probe, sper sa nu fie problema la SSD-ul nou, caci atunci chiar ma supar. Asta pentru ca am renuntat la HDD in favoarea SSD-ului, desi stiam ca asta are zilele numarate de cand il cumperi. Dar am sperat sa tina mai mult decat tine laptopul, iar pentru ca am luat doua identice, iar unul merge perfect, sper sa nu fie exact problema de care ma tem cel mai mult!

Ma gandesc sa incerc si alte browsere, multii isi mai amintesc de batranul Firefox de la Mozilla, iar pe langa el mai sunt cateva care ar trebui incercate. Oricum in lupta asta pe primele doua pozitii la teste sunt evident Chrome si noul Edge, asa ca ramane sa mai verificam.

Chromium

Noul Microsoft Edge bazat pe Chromium versus Google Chrome

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.