Noutati de la Skype si Microsoft Lync

Utilizatorii Skype au o veste buna de la cel mai popular mijloc de comunicare video-audio, acum cei care folosesc Microsoft Lync se vor putea conecta cu prietenii sau cunaostintele direct, acesta fiind un nou pas facut de Microsoft pentru a cuceri piata VOIP, in detrimentul telefoniei.

Astazi anuntul a fost facut public de catre Microsoft, integrarea interconectivitatii intre userii Lync si Skype, asa cum suntem deja obisnuiti pe yahoo messenger si cei ce folosesc IM-ul d  la Microsoft.

Chiar daca in Romania numarul celor ce folosesc serviciile Lynk sunt putini, pasul fact azi ne arata ca lupta dusa de concernul condus de Bill Gates pentru a ocupa piata comunicatiilor nu s-a oprit la Windows Phone.

In 2014 va avea loc insa cea mai mare miscare in domenilul comunicatiilor pe internet, prin semnarea Microsoft Lync Public IM Connectivity User Subscription License (PIC USL),”, se va conecta la acest tip de comuncatii si Yahoo, formand probabil cea mai vasta retea din lume ce permite conectarea 100% intre ceel mai mari retelede IM din lume.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.