Nu mai gatesc, comand pizza online

Am ajuns sa traiesc bine, daca sotia nu vrea sa gateasca comanda pizza online, iar cum suntem zgarciti, mai bine comandam trei in loc de doua, ca sa fie cu transport gratis. Daca socotesc in euro, iesim ieftin, cam 4 euro o pizza, deci trei bucati vin 12 euro! Transport GRATIS, un adevarat chilipir as zice – ma gandesc sa scumpesc si eu articolele la 12 euro, dar de fapt asta ar insemna sa le ieftinesc nu sa le scumpesc [ deja iau 80 de lei/articol scris de mine!].

Nu mai gatesc, comand pizza online

De cand am inceput sa scriu articolul Teo studiaza ce sa comande, ei bine eu mi-am adus aminte de cea mai scumpa pizza mancata la Arad, 60 de lei! Ba, era euro cred ca maxim 4 lei, judeci? DA, era mare si cu suc si ce am mai luat noi, s-a dus suta fara sa clipesc! Acum uite, stau acasa si iau la 60 de lei trei pizza mari, 2 cu blat subtire si una cu blat gros!

Pana comandam mai bine o faceam, ca mie imi ploua in burta, iar Teo in loc sa sune la ei, a plasat comanda de pe mobil, online. Acum ma gandesc ca trebuie sa ne sune, sa confirmam, apoi sa astept sa sune aia la interfon si sa cobor eu din birou sa iau pizza. Pai asa e normal? Maine – dac nu maine, ca e sambata, poate luni – dupa serviciu, ma duc eu frumos si iau niste salam banatean, din ala de la LIDL. Nu mai stau eu sa iau pizza sa astept cu orele sa vina! Intr-un final eu am scris un articol si asti anu au sunat inca sa ma anunte cand primesc pizza!

Pizza la comanda online

Nu mai gătesc, comand pizza online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.