Nu mi-e clar ce fac daca vin acasa din zona galbena

Sa zic eu ceva de starea lor de alerta, nu mi-e clar de ce sau daca trebuie sa stau inchis in casa daca vin in Romania din zone galbene, bej sau verzi. Adica sa zicem ca ma decid sa vin acasa, sunt singur si n-am pe nimeni, doar pe  catelul meu credincios. Ce fac? Ma declar inapt de locuit acasa si stau la hotelul pus la dispozitie de autoritati? Adica 100% mai multe sanse sa iau COVID decat daca ies odata la 3 zile la market sa iau paine si fasole?

Nu mi-e clar ce fac daca vin acasa din zona galbena

De ce nu gasesti nimic pe site-ul ambasadelor, a politiei de frontiera sau de ce nu au spus nimic la televizor, asta e o intrebare la care nu o sa aflam raspunsul niciodata. Iti dai seama ca vine cineva dintr-o tara din asta care nu e in cod rosu, sta in masina o gramada de timp, ajunge acasa si ce face? Se izoleaza 14 zile si-i aduc mancare vecinii? A, stai mai ca exista si livrare la domiciliu, mananci la pizza pana-ti sar ochii!

Bine gandit totul la noi, ma si gad intre patru pereti doua saptamani, pana ma supar pe tinerii de la etajul 4 care dau muzica tare, ies si le smulg urechile. Ce vremuri am ajuns, sa nu vii acasa ca te baga la izolare. Nu mai zic ca nu ma prind ce faci daca trebuie sa vii acasa pentru doua zile. Asa, cine stie din ce motiv, dar se gaseste mereu unul. Sincer as merge la hotel, sa stau pe banii lor – desi am impresia ca o sa ma puna la plata. ca ii duce capul!

Arafat

Nu mi-e clar ce fac daca vin acasa din zona galbena

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.