Nu stiu cum, dar trebuie sa scap de FaceBook

Nu stiu inca cum sa fac dar cumva ar trebui sa scap de FaceBook, asta pentru ca deja isi fac de cap, cand ti-e lumea mai draga te trezesti ca trebuie sa confirmi identitatea. Nu ar fi nimic iesit din comun daca ar fi metode ortodoxe, de exemplu confirmarea prin email [ s-a mai vazut la ei si metoda asta ], dar in general merg pe chestii care nu prea sunt la indemna oricui [ fie poze cu buletinul, fie mai aiurea – prin confirmarea a 5 prieteni cu cod ]. Asadar decizia mea: sa scap de contul FaceBook!

Nu stiu cum, dar trebuie sa scap de FaceBook

Inca de acum doi sau chiar trei ani FaceBook a inceput sa se joace cu cei inscrisi pe platforma de socializare. Chiar daca metodele lor de a se juca cu tine sunt mai putin aiuristice, au ramas tot la ideea ca tu ai relatii cu cei 5000 de prieteni din lista. Uite ca nu se poate asa ceva, multi adauga prieteni virtuali din diverse motive, cel mai adesea pentru a le distribui propriile postari. Nu mai zic de cei ce fac „afaceri” pe FaceBook.

Asadar cum sa comunici cu cei 5.000 de utilizatori? Sa le ceri cum cele cinci coduri de patru cifre? Degeaba adaugi telefon, te trezesti ca iti cer poza sau buletin, asa ca pana la urma cea mai buna solutie este sa nu depinzi de FaceBook cand faci afaceri – decat daca reusesti cumva sa ai un cont cu bulina albastra. Doar ca asta se acorda persoanelor publice, iar tu esti un neica nimeni!

Cont FaceBook

Nu știu cum, dar trebuie sa scap de FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.