Nucul din fata blocului

Am iesit sa-mi fac plimbarea de zi cu zi, pentru ca v-am zis deja ca vreau sa slabesc fara sa postesc si ce crezi ca vad? O vad pe vecina Maria – poreclita nebuna – cu bastonul in mana gata sa ii dea unei alte femei una in cap. Pentru ce? Pai lua nuci din nucul din fata blocului. Nu zic ca ma bucuram ca femeia de la magazinul din colt, inarmata cu o coada e matura batea nucul, cu riscul de a zbura o nuca drept in masina mea, dar nici sa sar cu bastonul la bataie, parca nu e chiar OK.

Al cui e nucul din fata blocului

Nucul a fost sadit de cumnata-mea Florina acum multi ani, dar greseala a fost ca l-a pus fix in fata geamului Mariei. Cucoana e stapana pe pamantul ala, l-a ingradit, il ingrijeste si il uda. Dar nimeni sa nu puna mana pe ceva de acolo – nuici nu are pe ce in afara de nuci. S-a mai judecat odata pentru vatamare corporala, dar cu ajutorul unui avocat bun, a scapat pe motiv de „nebunie”.

Sarmana Florina e bolnava de parkinson, degeaba a sadit ea nucul, nu poate sa se bucure de cateva nuci in fiacare toamna. Ce sa faci? Sa te bati cu baba sau sa o lasi in plata Domnului? Mai grav mi se pare stirea de azi de la Pro TV, ca banii romanesti sunt plini de bacterii, mai rau ca rupiile indiene. Nu e nimic legat de igiena ci materialul din care sunt facuti banii. Asadar spalarea pe maini e obligatorie. Noi avem bani din plastic nu din bumbac ca astia mai destepti.

Nucul

Al cui e nucul din fata blocului

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.