Numele real al actorilor din Las Fierbinti

Scriam de curand ca multa lume ar vrea sa stie numele real al unor personaje, cum ar fi cele din Las Fierbinti. Asa ca ce mi-am zis eu? Cum ar fi sa le dezvalui eu adevarata identitate? Nu vrei sa stii cine este Bobita, Dorel sau Giani? Sau cum o cheama in realitate pe Geanina sau pe Aspirina? Eu zic ca multi ar vrea sa stie, iar pe Actori.info gasiti si detalii despre biografia lor. Nu mai zic de Robi, care e venit din Republica Moldova, asa ca in mod sigur multi nici daca-i spunem numele real nu vor sti multe despre el.

Numele real al actorilor din Las Fierbinti

In mod cert rolul pricipal il joaca Bobita – sau mai exact actorul si stand-upper-ul Mihai Bobonete. Pe Mihai l-am vazut prima data pe la Divertis, era un fel de Nea Caisa din tribuna, iar daca multi nu stiau, a aboslvit Facultatea de Teatru a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Asadar Bobita este Bobonete, parca si seamana asa putin numele, o fi inspiratie sau pur si simplu coincidenta?

Daca e sa facem o ierarhie, pe locul doi ar trebui sa fie Geani, interpretat de Constantin Dita. Spre deosebire de Mihai Bobonete, interpretul lui Geani a absolvit IATC-ul [ titulatura noua Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti ]. Pare incredibil, nu-i asa? Dar daca-ti zic ca a jucat in 24 de filme? Acum ce mai zici? Nu ma credeti? Cautati voi pe internet biografia lui Constantin Dita si discutam dupa aceea.

Deja la locul trei ar concura cel putin doua personaje, ar fi Firicel si Celentano. Astia doi sunt prieteni nedespartiti, colegii lui Branzoi si ai lui Robi. Ar mai fi primarul Vasile, Dorel sau de ce nu Nicu Rata, taximetristul satului.

Firicel este adus in fata telespectatorilor de actorul Cuzin Toma, pe care stiu sigur ca l-ati recunoscut in celebra pelicula Aferim. In alte filme sincer nu l-am vazut, dar asta nu inseamna ca nu a jucat. Doar in Morometii l-am vazut jucand in 2018, deci in total in doua filme din opt. Pritenul sau Celentano este interpretat de actorul Adrian Văncica, absolvent si el de facultate, in clasa lui Mircea Albulescu. Urmeaza contiunauarea in curand …

Las Fierbinti

Numele real al actorilor din Las Fierbinti

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.