O lada de bere – definitie

O lada de bere este definita data de dictionarul bautorului de bere ca fiind cantitatea minima de bere pe care trebuie sa o bea un membru al comunitatii bautorilor de bere. Evident ca o lada de bere e mult, insa depinde si de lada, daca e de 9 stice e una, dar daca e de 24 de sticle de bere e cu totul altceva.

Depinde foarte mult daca acea lada de bere este din plastic sau din lemn. Plasicul e mai rezistent si se poate turna in forme diverse, insa tot la fel de adevarat este ca o lada de bere din lemn este ecologica. Inventatorul conceptului „o lada de bere” pentru fiecare membru al forumului a decis sa ofere drept premiu aceatsa lada, dar cui, eu pariez pe cel cu my Opera, am eu un feeling ca el va castiga.

Ultima data cand a fost oferita o lada de bere unui membru de forum a fost acum 10 ani, cand Paul Doljenco, cel ce bea de fapt bere cu butoiul la barul Latino, a decis ca de data asta va fi mai economic sa serveasca berea din lada. Impreuna cu prietenul sau Luci si evident c nelipsitul Octav, au reusit sa termine in 10 ore, nu o lada de bere, cu 10 lazi. A fost o zi buna, au curs micii si bancurile bune, cu totii am decis ca berea e mama bauturilor slab alcolizate, care are singurul defect ca te duce des „dupa colt”, asta daca nu vrei sa platesti taxa de 1 leu la lada de bere usurata.

Concluzia: o lada de bere este deliciul bauturoului inrait de bere, dar care consuma cel putin doua trei caserole de mici, altfel risca sa se hidrateze mai mult decat perimite legea bautorului de bere!

Poate vrei sa citesti si:

3 comments

 • Lada cu bere

  Eu pot sa beau o lada cu bere in mai putin de 8 ore, fac pariu ca nu multi au curaj sa se puna cu mine! Evident ca putem sa punem pariu pe o lada de bere, castigatorul bea gratis, pierzatorul o plateste!

  M-ati facut sa rad cu hohote cu definitia voastra, oricum merita incercat experimentul! Cine se baga la una mca?

 • Butoiul de bere

  Nu stiu de ce credeti voi ca o lada de bere se compara cu un butoi de bere! La 50 de litri si 100 de halbe, e clar ca butoiul de bere are sanse mai mari de castig. Dar daca voi credeti ca o sa ajungeti undeva cu lada, asat e. Am avut si eu o Lada 1500 candva, ruseasca si cu piese de Fiat.

 • Lazi cu bere

  De ce va limitati fratilor la o lada cu bere, nu era mai normal sa treceti direct la un numar cat mai mare de lazi? O singur alada cu bere nu poate oferi unui cunoascator suficiente provizii pentru perioada de proba, dar daca vrei sa poromovezi in liga intai a bautorilor de bere, trebuie sa incepi cel putin de la doua sau trei lazi pe zi, sa te antrenezi cu sarguinta, altfel nu ai nici o sansa sa egalezi recordul meu de bautor de bere.

  Va zbateti in van, nimeni nu va reusi sa depaseasca recordul meu de veteran in ale berii, indiferent ca sunteti antrenati sau nu. Berea se bea in familia mea din 1871, deci cum ati putea sa ma egalati voi, niste bieti consumatori de bere ocazionali?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.