O nenorocire nu vine niciodata singura

Acum doua luni am avut nenorocul sa ma intalnesc cu un roman mutat aproape de noi, la cateva strazi distanta, credeam ca e un lucru bun, insa se pare ca ghinionul cand te loveste, nu se multumeste cu putin. Omul asta ne zice intr-o zi [ la doar doua sau trei zile de cand am facut cunostinta ]: nu vrei sa mergi cu mine la Arad? Hai zic eu, ca tot aveam de refacut un card la BCR. Mai bine stateam in banca mea, linistit in gradina. Numai plecam din curte, ca si ma intreaba: nu ai 5 euro sa ma imprumuti, sa pun benzina la caruta [ un microbuz ca vai de el ]? Hai sa-i dam, ce sa facem, asa e viata.

infoAjung la BCR, dau probabil peste cel mai prost angajat al bancii, cu chiu cu vai reusesc sa-mi refac card-ul, asa credeam eu. Ghinion, ajung acasa, trec pe la banca sa scot niste bani de la bancomat, ramane blocat. Alta vizita la Arad, alt drum moca cu caruta lui George, descopar cu stupoare ca angajatul BCR anulase un card bun si ceruse emitera lui. Bun asa, hai alta cerere, alta belea, alt drum.

Apoi vine ploaia, un fulger si adio ecran si incarcator la laptop, deci unul nou. |Zici ca ai noroc, primesti un voucher de la Media Galagy! Ce sa iei de 270 de lei? O tableta Evotab 5 HD, dar mai treci pe la noi, peste doua saptamani. Ma duc, o iau si la fiecare incarcare cate o dunga pe ecran. Zic, nu e bai, de haram a fost de haram sa se duca!

Azi primesc niste bani de la un prieten, pe PayPal, intru sa vad suma, cere numarul complet al cardului, ala de l-au refacut la BCR aiurea, mancat in bancomatul unguresc. Asa ca maine la BCR, sa iau numarul de card, sa repar tableta cea primita cadou, si tot asa, caci mai trebuie un drum sa ridic tableta, car edin 199 de lei, mi-a mancat deja 120 pe drumuri!

Ca sa fie totul si mai bine, netul merge ca si cum sta, cand e limited cand este normal, nici nu mai am cuvinte!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.