O saptamana de izolare la domiciliu

A trecut o saptamana si mai am una de stat izolat la domiciliu in Republica Moldova. Asa e la ei smecheria, vii din zona verde si cu testul COVID facut, stai in casa. Restul populatiei circula la liber, ca aia au dreptul sa duca covidele unde vor, eu nu am, asa ca stau izolat sa nu iau. Dau un SMS la medicul de familie, el e fericit ca a mai bifat o sarcina inutila, nu ma intreaba nimeni cand si ce mananc, daca are cine plati facutrile, etc. Nu zic ca ar conta daca ar intreba, poate ar fi mai rau!

O saptamana de izolare la domiciliu

Teoretic ies din carantina pe 1 august, am sa stau pana duminica, ca sa fiu sigur ca nu ma intreaba astia de sanatate. Una peste alta, luna iulie a fost cea mai buna din 2020, la incasari ma refer, desi am rupt relatiile cu un colaborator vechi si unul ma duce cu zaharelul ca maine plateste.

Ce am descoperit in izolare: in primul rand ca nu prea am unde sa socializez in mediul online, forumul SeoPedia e adormit de mult, pe reddit nu e nimic de vazut, la TV dau numai filme vechi – am revazut Calul de razboi, un excelet film facut de Spielberg, veci si el de prin 2011, dar pe care l-am revazut cu drag. Fac o paranteza aici, pentru ca nu-i asa, cum poti face un film sau scrie o carte, despre un cal – sau mai exact prietenia dintre om si cal, acest animal superb? Uite ca se poate!

Da, poate ca multi nu stiu ca filmul de mai sus este facut dupa nuvela lui Michael Morpurgo, cu acelasi nume. Scrisa in 1982, acum multi ani. In fine, sper ca daca nu ati vazut filmul o sa-l vedeti cu prima ocazie, se da pe HBO – astia dau reluari la greu, deci sansa de a vedea filmul este mare.

Izolat la domiciliu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.