O veste buna pentru cei ce cauta bona

Din statistica facuta publica a site-ului Caut Bona, avem de dat o veste buna celor ce sunt in cautarea unei bone, cel mai repede si-au gasit un angajat de incredere membrii care au postat anuntul pe site.

Iar pentru cei care sunt inscrisi in cautarea unui loc de munca pe site-ul Caut Bona, vestea este la fel de buna, cei ce au lasat un CV pe site si-au gasit in proportie de 90% un loc de munca in maxim trei luni.

Avand in vedere ca site-ul este destul de nou, dar sta foarte bine in lista site-urilor ce acorda asistenta pentru anumite regiuni, cum ar fi Iasi, Ploiesti sau Tulcea, credem ca in viitorul apropiat acesta va ocupa cel putin 50% din piata anunturilor online din Romania. E un pariu pe care-l facem cu internetul, caci doar motoarele de cautare vor decide cine va ocupa acest loc.

Evident este vorba si de munbca celor ce se ocupa de site, daca o fac cum trebuie, succesul le este asigurat. Iar cumau lansat de curand si un site pentru curatenia la domiciliu, credem ca sunt pe drumul cel bun! Succes!

De curand site-ul ofera si posibilitatea de a posta anunturile direct de pe contul de FaceBook, ceea ce evident aduce un plus celor ce sunt in cautarea de astfel de servicii. Avantajul consta in posibilitatea de a lua legatura direct cu cel care posteaza, fara intermediari sau apeluri telefonice.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.