Oana Lovin, un fel de Ilona Staller de Romania

Nu putea sa lipseasca din peisajul politic de la noi si o Ilona Staller de Romania, in persoana Oanei Lovin. N-am nimic cu meseria ei, doar ca ar trebui sa si-o asume, sa iasa public si sa zica: da, cu asta ma ocup sa fac un ban, dar am ceva cu Orban. Asa da, plus cateva poze edificatoare la profilul de FaceBook i-ar prinde bine. Apoi poti sa iesi cu sparanghelul la defilare zi de zi, dar sa stim si noi cu cine votam. Chiar nu vad ce e rau in a te arata la camera in costumul Evei. Dar sa nu te ascunzi dupa perdea!

Oana Lovin, un fel de Ilona Staller de Romania

N-am vrut sa scriu ieri despre Oana Lovin ca sa nu ma interpun cu cei care s-au grabit sa o deconspire pe Sparanghelita din Piata Victoriei, Acum ca a trecut primul val, hop si eu. DA, iei am verificat daca lumea are dreptate si m-am convins, fetita sfioasa din biserica este aceiasi care ia banutii de la barbatii mai slabi de inger, aratandu-si frumosul corp mioritic. Nurii sunt ok, deci isi merita banii.

Acum ca a fost deconspirata – atentie analfabetii cu desconspirata – fata face pe niznaiul, va nu se pune, ca ce vrea lumea de la ea, etc. Pai vrea sa nu te dai ce nu esti, sa nu mai visezi la primarie, cam asta vrea lumea. In rest, liber la protest! Na, mi-a iesit a doua rima intr-un singur articol.

Cine e Oana Lovin in viata privata? Cu ce se ocupa ea cand nu e la proteste in Piata Victoriei? Pai tocmai ti-am zis ca o gasesti in mii de filmari video pe site-urile deochiate, chiar daca multi sustinatori nu cred nici cand li se da mura in gura. Asta pentru necredinciosi, pentru restul care o admira si in situatia data, cinste lor – romanilor! Pe langa ea, Valeria Fainescu e mic copil. Macar pe aia o admira pana si barba-su.

Oana Lovin

Oana Lovin, un fel de Ilona Staller de Romania

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.