Oare de ce mi-am luat tableta?

Ma uitam la acest clip proaspat de la ZonaIT si sincer am inceput sa-mi pun intrebarea: oare de ce mi-am luat tableta in 2020? Bine, eu am luat una anul trecut, asa de mijloc, nici prea slaba dar nici prea buna, o amarata de Samsung Tab A 10.1 din 2019, pe care nu o folosesc decat exclusiv pentru a vedea incasarile pe George, aplicatia aia de la BCR. Punctul forte? Bateria. Restul nu stiu ce sa zic, a uitasem – are 2 sloturi, poti pune cartela + card de memorie. Nua m tastatura si mouse la ea, probabil daca ar avea as folosi-o mai des.

Oare de ce mi-am luat tableta?

Ca telefon nu e cine stie ce, ca laptop nici atat, atunci la ce e buna o tableta de jumatate de kilogram? Camera foto slabuta, memorie slabuta, procesor + RAM slabute, pan ala urma ce sa faci cu ea? Am descarcat cam 50 de eBook-uri in ideea ca o sa citesc, nu a mers. Am folosit-o ca sa vad filmele cu VLC player-ul cat am fost in concediu – ca na, am si eu smecheria aia de vezi programe romanesti pe tableta.

Asadar voi la ce folositi tableta? Ma refer la cei trecuti de 25 de ani, ca e clar ca pentru jocuri e super tare, in loc de telefon. Dar tu ca matur ce faci cu o tableta, in lumea asta unde telefoanele sunt puternice si cu ecran mare? Recunosc ca am un Samsung note 10+, ce as mai putea face cu tableta, sau la ce sa o folosesc sa nu-mi para rau ca am dat banii pe ea? Ok, ma tine bateria cinci zile, pot sa si sun de pe ea ca merge cu SIM card, dar mai departe?

Samsung Galaxy Tab A 10.1

Oare de ce mi-am luat tableta?

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.