Oare eu mai #Rezist ?

Avand in vedere ca sunt plecat de peste 10 ani din Romaina in mod evident sunt rupt de realitate, de exemplu nu stiu ce sa zic despre cei de la #Rezist, or fi pe bune sau or fi un alt mod de a lupta politic cu cei neavizati? Eu zic ca daca lumea protesteaza inseamna ca ceva nu este ok, altfel bagatelizam protestele – care sunt ok si care nu, eu zic ca toate sunt „pe bune”. Am ajuns sa avem Hashtag-ul luat in ras, desi este o simpla tehnica de a te promova in social media.

Oare eu mai #Rezist?

De ce intreb? Pai de exemplu ma debusoleaza politica financiara din tara, ce faci cu banii? In niciun caz nu-i tii la banca, caci se imputineaza! Daca nu pune lumea banii la banci, nu ai cu ce sa-i imprumuti pe intreprinzatori, deci nu sunt bani, nu exista mari afaceri, deci mergem ca melcul inainte. Pe bursa? Cine risca castiga, cine nu risca nu pierde, asta e deviza mea!

Ce nu mai merge si nu mai rezist sa vad? Pai pe cei de la PSD nu-i mai vreau asa cum sunt acum. Adica cu premieri de genul Dancila care se poarta ca mici analfabeti, nu mai zic de salariile din tara, atat de mici incat lumea prefera orice in loc sa caute un loc de munca! Auzi, numai au zis ca se pot da salarii mai mici emigrantilor ca se si pun pe treaba asa zisii investiotori. Pai ce daca se poate da minim? Oare de ce nu gandesc la fel elvetienii? A, pai ei vor sa traiasca bine, nu ca la noi.

Rezistenți

Oare eu mai #Rezist?

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.