Odnoklassniki MD

Am gasit astazi o statistica legata de Odnoklassniki.MD, si anume ca desi nu exista, totusi sute de moldoveni o cauta. Cum reusesc unii sa caute ceva ce nu exista, asta ma face sa cred ca poti cauta orice pe internet, tot vei gasi ceva care sa te ajute. Stiu ca in partea de est cel mai cautat site este Odnoklassniki, dar totusi nu poti cauta ceva ce de fapt nu exista.

Mai am o intrebare legata de Odnoklassniki.MD, care ma nedumenrste si ma face sa cred ca pana in ziua in care nu vom invata sa navigam pe internet la scoala, vom gasi zilnic mii de persoane care sunt dispuse sa caute Odnoklassniki.MD pe internet.

Ma nedumereste de ce majoritatea cauta o adresa de internet, a unui site si nu o scrie direct in bara cu adrese!? Nu e mai simplu sa scrii adresa site-ului Odnoklassniki.MD decat sa o cauti? Si mai interesant este ca totusi unii gasesc site-ul Odnoklassniki.MD pe ablog.ro sau pe e4MD, desi culmea, site-ul special destinat moldovenilor nu exista.

Poate ca cei 3 sau 4 milioane de moldoveni nu sunt suficienti de importanti ca sa faca rusii un redirect de pe TLD-ul MD pe RU. In loc sa cautam Odnoklassniki.MD am putea fi redirectionati ca la blogspot, catre TLD-ul tarii respective – din care are loc cautarea.

O situatie similara am intalnit in cazul site-ului 999.MD, insa pana la urma, nu are rost sa ma mir, mai bine profit de situatie!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.