Oficial – Bianca Dragusanu se marita

A devenit oficial, Bianca Dragusanu se marita, Victor Slav, fostul iubit al Andei Adam va fi sotul divei prefecte (cel putin asa ne spune Catalin Botezatu – ex-iubitul Biancai Dragusanu), astfel ia sfarsit perioada lunga a copilariei super modelului care a incercat cativa iubiti din fotbal, insa tot show-bizzul a ramas dragastea numarul unu.

Rochia de mireasa oferita gratuit de Catalin Botezatu a fost respinsa, desi inca ne mai intrebam ce s-a intamplat cu masina de lux oferita de acesta cadou Biancai Dragsanu.

Nu indraznim sa zicem hop, pana nu sarim santul, mai ales ca multi speculeaza ca aceast acasatorie este facua din interes, pentru bani. Manechinul duce tratative (daca este sa dam crezare celor de la enational.ro, Bianca Dragusanu vrea sa vanda imagini de la propria nunta, televiziunilor ce vor da imagini in direct), probabil cu PRO TV sa transmita fragmente de la nunta in direct.

Daca tinem cont ca Bianca a lucrat si la Antene, este posibil sa avem imagini interesante si de la fostul coleg, Dan Capatos, la un show pacatos, insa suntem rezervati, totul poate fi o miscare de scena, casatoria Biancai Dragusanu ar putea fi anulata in ultimul moment de Victor Slav, de un iubit care are ceva de spus in ultimul moment, etc.

Daca la casatoria cu Adrian Cristea spera sa scoata peste 100.000 de euro, acum suma de care se vorbeste ar fi de doar 70.000 de euro.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.