Olivia Steer blog

Am cautat blogul Oliviei Steer si l-am gasit relativ usor, doar ca nu a mai scris pe el din 2018. Cabral se lauda ca el este designerul blogului, ba chiar se lauda cat de bine i-a iesit. Poate pentru 2011 arata super ok, pentru 2018 nu e chiar asa de interesant. Cum, nu stii cine-i Olivia Steer? E sotia lui Andi Moisescu, gurul de la Romanii au talent – anul asta chiar au aratat doar chestii faine la emisiune! Si este mai cunoascuta pentru ca nu se vaccineaza, sau ma rog – este impotriva vaccinarii.

Olivia Steer are blog ?

Alexandru Evanghelidis este cel care se pare a fost cel ce a determinat-o pe Olivia Steer sa-si inchida pagina de FaceBook. Pe bune? Dar blogul de ce l-a abandonat? Cam prea convenabil pentru unii sa scrie despre Olivia Steer, daca ea nu se mai manifesta in public. Oare a abandonat proiectele online si s-a dedicat in exclusivitate familiei? Poate ca David – mai aici fac o paranteza si ma intreb, oare de ce vedetele isi numesc atat de des baieteii – David?

Cert este ca nu prea gasesti informatii despre Olivia Steer pe net, trebuie sa sapi mai adanc, daca vrei sa scrii ceva care sa conteze, ca asa povesti putem scrie cu totii. Cam asta fac si eu, restul informatiilor le gasiti aruncate pe blog, dar trebuie sa le cauti. Cu ocazia asta am aflat ca si eu am abandonat un blog: InfoMedia. Pacat, ca era o chestie buna la un moment dat. Acum stau si incerc sa vad cat timp imi ia sa ajung la 2.000 de articole pe e4RO, probabil inca un an.

Olivia Steer

Olivia Steer are blog ?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.