Otilia Bruma – Bilionera la Ferma

Otilia Bruma supranumita si Bilionera este o cantareata de succes, nimeni nu poate contesta asta, insa cam plangacioasa pentru cei 26 de ani ai sai. Poate ca la 22 de ani, Diana Belbita ar fi fost de inteles sa mai dea apa la soricei, dar ea? Suceveanca a reusit sa se fofileze pana acum de la duel, dar oare va ajunge ea in finala de la Ferma – un nou inceput? Este evident visul lui Florin Pastrama, a carui avere se pare ca nu este neaparat asa de mare cum tot repeta el intruna.

Otilia Bruma – Bilionera la Ferma

Asadar moldoveanca a avut mai mult succes in Turcia si Grecia decat in Romania, iar melodia Bilionera i-a devenit nume de scena. Nu e cazul sa zic eu ceva de Otilia Bruma, ca nu prea mai ascult muzica pe care o vcanta ea, iar la rubrica mondena nu prea imi arunc privirea. Asadar e clar ca are talent, ca nu stragea ea sute de mii de viziualizari degeaba, la fel ca si in cazul Irinei Rimes, despre care nu auzisem pana sa o dea la Pro TV.

Totusi canalul ei de YouTube are doar 73 de mii de fani, ciudat as zice eu. Partea mai dificila a fost sa gesesc o poza cat de cat decenta cu ea ca sa o pun pe site-ul e4Ro, in rest se vede ca melodiile sunt vizualizate destul de mult de fani si nu numai. Parca o fad in finala de la Ferma, asa plangacioasa, numai Brigitte o mai poate elimina.

Otilia Bruma la Ferma

Otilia Bruma – Bilionera la Ferma

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.