Ovidiu Ioncu pe Promuzika

Ovidiu Ioncu cunoscut si sub numele de „Kempes„, sau mai ales asa este fostul vocalist de la Cargo. Ce idee a avut el sa plece in Australia nu stiu, cert este ca experienta sa m-a facut sa realizez ca am facut bine cand am renuntat la planul asta. Eu unul am renuntat din cauza banilor, aveam fix de drum! recunosc ca am crescut cu muzica lui in minte, chiar daca a zice ca am crescut este cam exagerat, eram deja marisor cand ascultam la mine in bar Cargo. Erau la inceput de drum. Apoi brusc vine schimbarea, Ovidiu Ioncu paraseste trupa si pleaca in Australia.

Ovidiu Ioncu pe Promuzika

Cand vreau sa ascult muzica intru pe blogul gratuit pe Promuzika, am acolo cateva sute de melodii pe care le reascult cu drag orisicand. Cargo sau separat doar Ovidiu Ioncu, este mereu o placere sa ascult. De exemplu azi mi-am pus melodia „Loc pustiu”, care zic eu ca se ridica la nivelul vechilor melodii cantate alaturi de trupa. Daca ma gandesc bine, cele mai tari formatii rock romanesti sunt fie din Timisoara, fie din Cluj – cu mici exceptii, evident.

Chiar daca Adrian Armand Bărar a infiintat Cargo in 1985 – recunosc ca nu-i ascultam, poate si pentru ca ei erau la Timisoara si eu la Arad. Acum ati prins ideea cu Ovidiu Ioncu? Da, este si el din Arad. Mai mult, am fost colegi de generatie, eu fiind evident cu un an mai mare. Problema este ca eu sunt in zodia pestilor si el e leu [ teoretic, nascut in august pe 18, ca sa vezi – in aceiasi zi cu mama! ].

Ovidiu Ioncu revine din Australia unde a plecat in 2003 [ si eu am parasit Romania in 2005 ] in 2012 si formeaza trupa Rezident EX. Nu e tocmai un succes, pentru ca se baza pe vechile melodii de la Cargo si pe cateva improvizatii mai noi. Asa ca in paralele lanseaza Ovidiu alt proiect, Kempes. Asta merge mai bine si vara de vara in vedem in Bucuresti cantand in aer liber. Bravo Kempes, mergi mai departe!

Ovidiu Ioncu Kempes

Ovidiu Ioncu „Kempes” pe Promuzika

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.