Pacaleli cu Dwayne Johnson

Nu stiu cum de pun botul romanii la astfel de smecherii prin care sunt anuntati ca actorul Dwayne Johnson le da milioane de dolari pentru ca distribuie nu stiu ce pe FaceBook. Mai mult, ca sa treaca de verificarile automate ale retelei de socializare, paginile respective au numele putin modificat, de exemplu in loc de Dwayne Johnson, este Jhonson. Dar romanasii mei musca momeala si distribuie cu miile aceste postari. De ce? Pai ca sa se imbogateasca si ei peste noapte. Fratii mei de pe planeta Pamant, mai veniti cu picioarele la sol, nu mai stati cu capul in nori!

Pacaleli cu Dwayne Johnson

Evident ca toata tarasenia este o mare pacaleala, pentru ca la final va trebui sa dai datele de cont unde sa primesti milioanele alea de dolari. Sau daca nu se merge pe varianta clasica, tot o pacaleala este. Nu ma deranjeaza ca sute de romani vor lua teapa, ci ma supara faptul ca imi umplu grupurile cu astfel de distribuiri. Asa ca mai bine distribuim noi articolul asta, poate le mai vine romasilor mintea la cap!

An de an smecherii gasesc metode de a pacali lumea, iar ca sa fie mai ok, postarile sunt deja personalizate in diverse limbi. Ca sa ia plasa toata lumea, nu este omis aproape niciunul dintre naivii de pe retelele de socializare. Poate ca in 2020 e timpul sa mai si gandim cand vedem o stire sau mai stiu eu ce pe internet. Nu punem botul asa ca gusterul si visam cum ne intra milioanele in cont peste noapte!

UpDate: am gasit si postarea in care actorul va avertizeaza ca nu sunt anunturi reale! Vedeti postarea aici. Daca nici acum nu ati inteles, inseamna ca sunteti o cauza pierduta. DA, aveti grija ca acum astfel de anunturi sunt mai diversificate, dar toate au acelasi scop: sa va pacaleasca!

Păcăleli cu Dwayne Johnson oferind bani pe FaceBook

Păcăleli cu Dwayne Johnson oferind bani pe FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.