Pachete articole SEO

Numarul de content writeri prezenti pe e4Ro s-a inmultit, asa dar avem o oferta numita „la pachet”. Colaboratorii nostri sicriu articole de calitate,dar mai ales cu mare impact SEO, articole de 300 de cuvinte, la doar 2 euro/articol.

Pachetul minim de articole scrise la comada este de 10 articole/comanda. Plata in avans prin transfer bancar sau PayPal. Termen de livrare doua zile de la data acceptarii si receptioarii banior.

Articolele care nu va convin, vor fi rescrise (nu au fost cazuri, dar e bine de stiut), cele noi le veti publica dumneavoastra, cele care au fost refuzate (trebuie dat exemplu, motivatie) vor fi postate pe site-ul Teze de licenta! Astfel toti cei care scriu articole nu-si vor pierde munca, iar clientii nostri vor fi in continuare multumiti!

Iata un exemplu de articol scris la comanda pentru nisa Auto! [Vom adauga si alte link-uri pe parcurs, in momentul in care vom primi aprobarea posesorilor acestora].

Poate vrei sa citesti si:

4 comments

 • Valentin

  Ma puteti contacta pentru un pachet de 10 articole pe nisa „haine de dama”?
  Multumesc anticipat.

 • Dan Maftei

  Ma intereseaza daca puteti scrie articole documentate cu referire la dans in general, dar si la cateva subcategorii cum ar fi : Corporate dance, Dance Therapy. Articole sunt destinate mai putin sitului, si mai mult topicurilor si commenturilor de pe Linkedin si Facebook, adica ma intereseaza generarea de trafic. Daca da, atunci putem continua discutia in termeni financiari.

 • Cata

  In acest pachet putem discuta si despre review-uri asupra unor electronice specifice…dintr-o nisa specifica?
  Intreb interesat fiind in prealabil de un pachet de 30 articole…prima luna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.