Pacific Rim 2013 – filme online

Am inceput de curand sa facem un studiu legat de lista celor mai bune filme online, asa am ajuns sa urmarim si recenta lansare a filmului Pacific Rim 2013 – „Pentru a lupta cu monstrii am creat monstri”. Drept sa spun filmul pare interesant, mai ales daca luam in calcul numarul mare de vizitatori care l-au urmarit online.

Filmul a fost lansat pe 12 iulie in format 3D, un film SF cu roboti, care a stranit curiozitatea iubitorilor pentru acest gen de filme. Kaiju au reusit sa ajunga pe Pamant si iata ca razboiul incepe, Daca tineretul a fost mereu atras de filmele in care viata pe Terra este amenintata, noul film online Pacific Rim 2013 a intrecut asteptarile. Cine putea apara planeta noastra? Robotii uriasi construiti pentru a invinge invadatorii, iata solutia gasita de regizor.

Lupta dintre Jaegers – robotii uriasi creati pentru a invinge armata de Kaiju pare sa ajunga intr-un impas. Vor apela oamenii la un robot vechi, ruginit si se vor salva? Iata de ce trebuie sa vedeti filmul acesta, sa aflati raspunsul la intrebare si sa ne spuneti si noua daca v-a placut si daca ati vrea ca astfel de filme sa fie prezent pe noul portal e-Cinema ce va fi lansat de portalul e4Ro in curand.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.