Pagerank update 2013 octombrie 2013

Sa vezi si sa nu crezi, pe un forum de „referinta” asa cum se considera eim unul dintre moderatorii fruntasi a dat un zvon, a avul loc un Pagerank update 2013 in octombrie 2013. Plasa a fost inghitita de sute de membrii car eau inceput sa caute schimbari intervenite in Pagerank-ul fiecarui site din proprietate. Stupoare, nici o schimbare, insa omul nu dezminte, ba chiar continua sa explice cum a descoperit aceatsa schimbare majora doar la site-ul sau!

Pacalici gasesti cati vrei, mai interesant ar fi sa asistam azi, maine sau cand o fi in luna octombrie o actualizare de PageRank. O sa vina omul sa ne explice ca pe el google il iubeste mai mult ca pe noi, amarastenii.

Pagerank update - octomber 2013

Pagerank update – octomber 2013

Vrei sa stii cum verifici PageRank-ul tau instant? Adauga extensia pentru Google Chrome si stai linistit! Nu cred ca va avea loc un update inainte de 7 octombrie, dar daca va fi, abia astept sa vad ce schimbari sunt pe cele 100 de site-uri detinute de portalul e4Ro.

Poate vrei sa citesti si:

4 comments

 • Florentin

  :))) Daca nu citeam aici si citeam acel forum cadeam si eu in plasa!

  • WebRp

   Florentine, stai fara grija, noi o sa anuntam primii cand apare acest Update, caci avem deja peste 100 de persoane inscrise in proiectul de bloguri gratuite, deci cu totii asteapta aceasta minune. Chiar si noi, care asteptam un binemeritat PR 3! 🙂

 • Daniel

  Te referi la arenaweb asa-i? :))

  • WebRp

   Daniel, nu dau nume, dar cand omul are dreptate trebuie sa recunoasti! 🙂 – Pe forumul respectiv daca postezi ceva mai puti aiurea ba iei ban pe ceva timp, nu mai zic de negative! Si cand te gandesti ca e un tipic facut de un Mega-Super-Admin! Care nu stie ca caute PR-ul decat cu „extensii” ciudate. Putea sa verifice ca tot omul cu http://www.prchecker.info si se prindea ca nu i-a crescut decat … 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.