PageRank UpDate 2013

Am scris acumceva timp ca nu mai stiu care mare mahar de pe un forum de „webmasteri” a sesizat cum el este singurul beneficiar (imaginar) al unui pagerank update, si ca sa fie placut pentru „naivi”, era chiar o crestere. Iata ce i-a raspuns Matt Cutts, la intrebarea daca va fi un Update de PageRank in 2013.

Matt Cutts – Nici un PageRank UpDate in 2013

Matt Cutts

Matt Cutts

Intrebat recent despre urmatorul PageRank UpDate din 2013, Matt Cutts a raspuns: „As fi surprinsa sa vedem un astfel de eveniment mai devreme de 2014!”

Prin urmare dragi bloggeri si vanzatori de link-uri, lasati activitatile ilegale pentru cei ce nu au treaba cu SEO, nu mai cautati sa inselati Google cu diverse strategii, care mai de care mai ciudate. Singurul lucru care conteaza sunt link-urile naturale, cele care spun ceva cititorilor site-ului sau blogului tau.

Iar cum nu mai aveti sanse sa cresteti in PageRank inca doua luni, cei ce au inregistrat domenii si site-uri dupa 1 Martie 2013, va trebui sa va bazati pe PA si PD (adica autoritatea domeniului sau a site-ului).

Daca vreti sa vedeti care e calitatea unui site, incercati sa vedeti ce spun si cei de la seomastering.com cu al lor real PageRank, din cate am vazut in ultimii doi ani, au fost foarte aproape cu estimarile de realitate. Recomadam si moonsy.com pentru a vedea cum stati.

Daca ai o pagina, site sau blog de calitate, te vor cita cu siguranta multi, iar postarile pe Social Media te vor ajuta cu siguranta. Stii de ce? Pentru ca Google stie ca faci SPAM, dar e de inteles, toti o fac, deci nu esti depunctat, in schimb un share de la sute de citiroi, iti va da un plus in SEO.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.