Pana cand mai purtam masca?

Ni s-a zis clar, o sa purtam masca ( pe figura ) pana in 2023, deci ma astept sa fie restrictii cel putin pana in 2022, asa ca spor la facut bani in continuare. Teoretic din martie n-am prea iesit din casa, nu mai zic ca am stat de doua ori in carantina pentru ca am iesit din casa – ma rog, de fapt din tara. Abia astept sa aflu ce o fi sa fie in vara cand merg la casa de vacanta din Ungaria, stau sau nu in carantina? Sper ca NU, posibil ca DA – desi acum ca se fac vaccinari, dacaa puc sa fac vaccinul, poate scap de stat in casa cu cainele.

Pana cand mai purtam masca?

Care e problema cu statul in carantina? In primul rand painea, ca restul sa zici ca iti cumperi de la market – desi mezeluri sa tina doua saptamani cam greu, ma gandesc sa-mi iau niste cascavele de la Valea Doftanei, astea se matureaza singure cat stau la racoare. Nu stiu daca Romaia va reusi sa vaccineze numarul de persoane planificat pana in septembrie, eu preconizez ca NU. Asadar vor fi perturbate in continuare activitatile firmelor, oricat nu le place autoritatilor sa o spuna.

Ma astept ca perioada asta de pandemie sa mai reduca apetitul oamenilor de a cheltui in mod inutil, sa scada consumismul si prin urmare piata sa se reaseze. Nu stiu daca pentru online se va merge pe scenariul pozitiv, in care din ce in ce mai multa lume va interactiona si va investi bani in mediul online, sau din potriva – va reduce cheltuielile. Pe mine clar ca ma va afecta iarasi luna martie, cand se va renunta la reclamele de tip text. Sa speram ca se va gasi repde un substitut sau o metoda de a pastra generarea de bani la acelasi nivel – bine, eu sper la mai multi, ca tot imi creste traficul de la o zi la alta.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.