Peripetii de Craciun

Anul acesta am sarbatorit cred eu cel mai interesant Craciun din cate am avut in intreaga mea viata, pe drum. Nu stiu cum s-a intamplat dar a trebuit sa o sterg din Iasi chiar in ajunul Craciunului si sa pornesc la drum catre Constanta, apoi spere Bucuresti si mai apoi spre Sinaia. Am aflat vestea de dimineata, sa ca ma pregatea sa o zic sotiei, care parca si-a facut un obicei, cum vin sarbatorile e bolnava. Dar ca sa fie mai frumos, cum s-a trezit mi-a zis: am terminat de pictat si inramat tablourile, hai sa le punem, sa facem curatenie, etc. Pe la 12 zic si eu: stai sa-ti zic ceva, trebuie s aplec. Am luat cateva placinte si hop in masina.

BitDefenderCum la Tulcea am o matusa – casatorita cu un tatar – zic lasa ca ma opresc o noapte la ei, apoi la drum, ZIs si facut, ajung la BAC-ul din Galati si sun, raspunsul ha ha ha! Nu va ganditi ca am scris gresit, nu era Ho ho ho, adica Mos Craciun, ci ha ha ha! Trec peste aspectul bizar ca barbasu, era beat, ca tot el acum un an mi-a intepat cauciucurile, si merg mai departe la Constanta.

Ajung pe la 10 in Constanta, iau ce era de luat si hai pe autostrada la Bucuresti. Pe la 25 de km de Bucuresti se aprinde becul – de fapt desenul – de la ulei, ma sperii opresc si completez 100 de grame, becul se stinge si la drum. Ajung la cine trebuia, las pachetul si iar la drum pana la Sinaia. Dorm o noapte la hotel, rezolv de dimineata si hai inapoi la drum catre Iasi.

La intors, cand sa zic si eu ca totul e ok, ma prinde un radar mobil, hop o amenda de 3 puncte penalizare pentru depasire de viteza cu 18 km/h si asa ajung eu a doua zi de Craciun acasa! Fain am mai sarbatorit! Luni la prima ora la plata amenzii si sa speram ca macar de Anul Nou va fi mai bine!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.