PERSONAL GUIDE ROMANIA

Am discutat acum cateva ore cu cel mai renumit ghid personal din Romania, Grigore Vasiliu, primul si cel mai vestit Personale Guide Romania, cel care a reusit in cei peste 20 de ani de munca in turism sa plimbe pe meleagurile lui Vlad Tepes si ale lui Stefan cel Mare peste 30.000 de turisti straini.

Te intrebi ce face un ghid personal (Personale Guide Romania) si cum reuseste el sa adune atatia turisti sub umbrela sa? Nimic nu e dificil cand esti profesionist. Si daca faci totul din pasiune.

L-am intrebat de ce colegii lui o duc asa de rau. Mi-a raspuns de parca ar fi expert in economie, nu Personale Guide: pai daca o fac dupa ureche! Unii mai batrani, se chinuie fara nici o baza materiala, fara bani investiti si fara contracte ferme si diversificate sa agata cate 2-3 turisti, le face capul mare si cu ast ale inhata 1000 de euro. Din ei se chinuie sa plateasca hotel, masina pentru transport, etc. Inseala pe ici pe colo pe cine pot, apoi numara maruntisul.

Grigore Vasiliu are contracte cu toti, hotelieri, transportatori, firme ce agreaza turismul in grupuri mici. Si reuseste sa prospere! Bravo Personale Guide Romania, daca asa ar fi toti, am fi departe si noi ca turism, macar la nivelul Ungariei sau al Cehiei!

Translate into english! (Remember the translation isn’t exatct, but help you to understand what  Personal Guide offer to you).

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.