Peste 2 saptamani la Budapestea

Nu stiu cum se face, dar de cate ori plecam la drum ploua, dar mai bine nu ma plangeam daca ma uit la prognoza meteo de zilele astea. DA, mai sunt doua saptamani pana trebuie sa ajungem la Budapesta, dar dupa cum merg treburile imi fac griji ca o sa mergem cu aerul conditionat pornit. Daca faceau astia autostrada de la Iasi la Arad ce bine era! Cu un consum mai maricel dar ajungeam repede, asa o sa ne oprim pe la jumatatea drumului, ca nu merg eu 1300 de kilometri intr-o zi nici picat cu ceara!

Peste 2 saptamani pelcam la Budapestea

Am ajuns si eu la vorba lui Basescu: iarna nu-i ca vara si mai mult decat atat, pe 27 februarie va fi pentru noi „ziua cea mai lunga„. Asta e, daca nu am facut si eu scoala ca altii, acum sunt sofer [ de ocazie ], mergem sa luam baiatul de la aeroport. De ce? Pai uite asa, ca cea mai ieftina varianta sa trimiti bagajele cu cargo, e pe la Budapesta. Cat o fi economia nu am cum sa stiu, ca eu unul am mers mereu doar cu o plasa in mana in calatorie. A, cand mergem cu masina, o burdusim, ca sa avem ce cara cu noi si sa ne ia trei ore descarcatul!

Asadar ne imbarcam de dimineata si pe la cinci sau maxim sase sunt la volan. Nevasta-mea evident in dreapta pe post de copilot. Unde ajungem pe la sase seara inoptam. Sper sa fie ceva fumis prin preajma, ca nu prea am chef sa stau in camera de la hotel. Nici laptopul nu l-as lua cu mine, ca mai fac si eu pauza. Glumesc, ma dau disparut astia de la administrarea grupurilor pe FaceBook. Asa ca-l iau, imi mai iau si o cartela de la Telekom cu internet in roaming – de fapt o incarc pe aia veche cu 12 euro [ mama lor de smecheri! ].

Autostrazi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.