Piata Auto Moldova

De curand am gasit o informatie care ne-a bucurat, legata de piata auto din Moldova, desi stirile recente despre taxele pe care romanii le platesc la trecerea granitei cu Republica Moldova nu sunt din cele mai bune.

Totusi, legat de Piata Auto din Moldova am aflat ca romanii isi pot vinde masinile aduse din Uniunea Europeana la un pret mai bun decat cel oferit in Romania. Castigul poat efi chiar cu 20 sau 30% mai mare, deci pentru cei dispusi sa faca o vizita peste Prut, de unde isi pot achizitiona tigari la doar 2-3 Ron (dar pe care nu le pot trece vama – momentan poti parasi Republica Moldova doar cu doua pachete de tigari), care vor sa viziteze Chisinaul si sa admire moldovencele (sau sa bea un vin bun din cramele de la Milestii Mici sau Cricova), pot merge cu masinile pentru a le vinde pe piata auto din tara vecina.

Nu stiu daca vestea va fi fructificata de romani, insa cum criza a venit, iar pretul primit de o rabla in programul deja cunoscut in intreaga lume  a crescut, poate ca va fi totusi de folos celor ce au o masina de vanzare si nu o pot vinde in Romania. Mai ales cei aflati langa granita dintre cele doua state.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.