PIB-ul per capita in Romania si bloggingul

Azi am ramas socat cand am facut o mica analiza asupra PIB-ul per capita in Romania si bloggingul, am ajuns la concluzia ca sunt exact romanul ala mediu, care se plange ca nu-i ajunge dar nu produce mai mult decat tara sa in medie. Zic eu ca o guvernare PSD din 2008 si pana azi ar trebui sa se termine. DA, PIB-ul a tot crescut, dar nivelul de trai nu prea. PSD-ul a condus Romania in majoritatea timpului, cu trei pauze: 1996 – 2000, 2004 – 2008 si 2009 – 2012. Deci din 30 de ani au stat pe tusa doar 11 ani, deci doua treimi din timp au guvernat. Romania de azi se datoreaza PSD-ului.

PIB-ul per capita in Romania si bloggingul

Asa cum stim a cazut guvernul PSD si Viorica Dancila a lasat Palatul Victoria pe mana liberalilor. Evident ca daca analizam grafice vedem ca cea mai mare crestere a fost pana in 2008, nivelul de azi este sub cel de dinaintea crizei, adica nu traim mai bine ca atunci. Iar asta demonstreaza ca ultima guvernare PSD nu a fost chiar una de succes.

Revenind la mine, descopar ca ma incadrez in graficul de mai jos, adica am crescut dar nu am reusit sa depasesc PIB-ul per capita al tarii mele. Nici nu vad cum, sunt un produs al societatii in care traiesc. Chiar ma gandesc cum e sa traiesti intr-o tara in care PIB-ul e la nivel de salariu lunar din alte tari. Asadar cam asta e treaba cu veniturile din tara mea, ale mele si evident ca nu prea ai cu ce te lauda.

romania-gdp-per-capita

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.