Plugin WordPress – WPeMatico

WPeMatico este un plugin destul de util pentru site-urile de stiri care vor sa aduca mai mult continut pe site-ul lor prin importul de articole din feed-ul RSS al altor site-uri de stiri. Nu l-am instalat ca sa vad cum se comporta si daca ajuta la ceva – ma refer la trafic, dar am auzit ca e bun. Asa ca l-am salvat aici pe Wiki, ca sa-l gasesc cand o sa am nevoie. Detinem doua site-uri de stiri: WebPress si DigitalPress, asa ca sigur la un moment dat o sa am nevoie de el.

Plugin WordPress – WPeMatico

De ce recomand plugin-ul WPeMatico? Pai pentru ca e actualizat permanent, are peste 20 de mii de instalari active, e usor de folosit si mai ales se poate customiza. Foloseste atat formatul  XML cat si RSS, deci e usor de implementat. Vrei continut proaspat pe site-ul de stiri? Incearca-l pe asta, apoi poti sa-mi lasi un comentariu despre cum ti se pare.

Atentie! Nu puneti prea multe plugin-uri pe un site, se va incarca mai greu, deci posibilitatea de a pierde cititori creste. Un numar de  3 – 6 plugin-uri sunt suficiente pentru buna functionare a unui site/blog. WPeMatico are atat varianta gratuita cat si premium, mai exact cu plata. Eu zic sa mergeti pe varianta gratuita, ca e suficient de buna, nu va raman prea multe lucruri de facut dupa importul feed-ului – sau mai multora. Am vazut ca se practica chestia asta pe destule site-uri mari si serioase, asa ca o poti face si tu.

WPeMatico

Plugin WordPress – WPeMatico

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.